Vill du vara ombud på Fi-kongressen?

Nu är det dags för kongress och valkonferens, som denna gång hålls i Sundsvall. Det kommer bli en rolig, intensiv och intressant helg där Feministiskt initiativs politik står i centrum. Bland annat ska EU-valplattformen och motioner som inkommit från medlemmar behandlas. Det ska även väljas och fastställas lista till valet till Europaparlamentet, väljas en ny partistyrelse samt partiledare, partisekreterare, revisorer och valberedning.

När: Fredagen den 8 februari – söndagen den 10 februari 2019
Vem får komma: Det är avdelningarna som väljer kongressombuden.

Den 8 december kommer vi ha ett medlemsmöte för avdelningen i Jönköpings län. Kallelse kommer senare. På medlemsmötet kommer vi välja 12 ombud från vår avdelning. Det innebär att vi kan ha ombud från alla kommuner utom en i länet! En god geografisk spridning och ett intersektionellt förhållningssätt ska tillämpas vid val av ombud.

Resa, boende och avgiften för kongressen bekostas av dig själv i första hand, men om du inte vill/kan så försöker vi hjälpas åt (föreningen har inte jättemycket pengar).

Vill du vara ombud på Fi-kongressen? Anmäl dig senast den 7 december.
Skicka ett mail till jonkoping@feministisktinitiativ.se, eller skicka ett brev till Feministiskt initiativ, c/o Sensus, Östra Storgatan 10, 55321 Jönköping.

logga region

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s